Anunțul momentului privind pensiile și salariile românilor

817
Anunțul momentului privind pensiile și salariile românilor - salarii222985300-1562326619.jpg

Articole recomandate

PSD a răspunsul acuzațiilor Opoziției cu privire la faptul că nu există bani de pensii și de salarii. Anunțul a fost făcut pe Facebook. 


PSD, prin vocea secretarului general Mihai Fifor, se plânge că a fost reluat sloganul Opoziției cu privire la faptul că nu există bani de pensii și salarii. El a susținut că, în realitate, au fost încasați la buget cu 11,6% mai mulți bani ca în 2018.


"Observ că se reia sloganul Opoziției că nu mai sunt bani de pensii și salarii. Unii, mai puțin pricepuți la economie, chiar anunță falimentul României. Nu vom mai lăsa ca astfel de minciuni să circule nestingherite în spațiul public. Realitatea este următoarea: în primele 5 luni ale anului am încasat la buget cu 11,6% mai mulți bani ca în 2018. Deci avem bani de salarii. Iar o bună parte din acest surplus s-a dus în investiții, care vor crește economia", scrie Mihai Fifor, secretar general al PSD, pe Facebook.

Acesta spune că au fost făcute cu 30% mai multe investiții față de anul trecut. "În total 9,6 miliarde lei, cu 2,2 în plus față de 2018".

"La bugetul de pensii, am colectat cu 18,5% mai mult ca anul trecut. Deci avem resurse suficiente pentru a face majorarea de la 1 septembrie pentru punctul de pensie și pentru pensia minimă. Le spun așadar tuturor românilor: aveți încredere în guvernarea PSD-ALDE. Tot timpul când am fost la guvernare, economia, pensiile și salariile au crescut", afirmă Fifor, citat de romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8393 secunde