Mai multe ştiri online:

Anunț important pentru bugetari. Mai multe sporuri sunt plafonate

Ştire online publicată Marţi, 22 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Anunț important pentru veniturile bugetarilor. Un document asumat de Ministerul Muncii prezintă mai multe schimbări în privința banilor pe care îi iau în mână românii care lucrează la stat.Anul 2019 vine cu schimbări importante pentru veniturile românilor care lucrează la stat. Potrivit unui document asumat de Ministerul Muncii, gărzile medicilor vor fi plafonate și nu se vor mai acorda prime în administrația publică.

Totuși, 2019 vine și cu vești bune. Sporurile în administrația publică nu vor fi plafonate, indemnizația de hrană va fi echivalentul a două salarii minime, iar personalul științific va primi indemnizații 50 la sută din salariul minim.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7405 secunde