Anunț important de la Primăria Constanța! Nu este de joacă, dacă nu vreți să luați amenzi!

5921
Anunț important de la Primăria Constanța! Nu este de joacă, dacă nu vreți să luați amenzi! - xamenzi-1636115343.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii care se apucă de renovat, construit sau demolat trebuie să ţină cont că materialele provenite din construcții și desființări trebuie depuse doar în spaţiul special amenajat din incinta Portului Constanța - zona Poarta 9.

„Persoanele fizice sau juridice care au construit ori au demolat și trebuie să scape de resturile provenite din această activitate trebuie să achite o taxă de trei lei pe tonă sau fracție de tonă, care poate fi achitată numerar sau prin POS atât la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe, cât și la punctul de încasare situat în incinta Portului Constanța – Poarta 9, dar și prin ordin de plată în contul Primăriei Municipiului Constanța RO46TREZ23121360206XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Cu maşini personale sau utilaje închiriate special pentru aşa ceva, deşeurile trebuie transportate doar în amplasamentul amintit. Persoanele care nu respectă aceste prevederi și sunt surprinse că aruncă astfel de materiale în alte locuri decât în cele autorizate în acest scop riscă sancțiuni contravenționale cuprinse între 50.000 și 70.000 lei, pentru persoanele juridice și 10.000 și 20.000 lei, pentru persoanele fizice. La acestea se poate adăuga și sancțiunea contravențională complementară de confiscare a vehiculelor folosite pentru descărcarea/abandonarea deșeurilor în spații neautorizate, după caz.

„Facem apel la constănțenii care constată astfel de fenomene antisociale care ne afectează pe toți să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numărul de telefon 0241/484.205, de la Dispecerat, sau la numărul de telefon 0341/922. De asemenea, toate sesizările legate de salubritate pot fi aduse la cunoștința autorității locale la numărul de WhatsApp – 0731/550.011”, mai precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6063 secunde