ANUNȚ IMPORTANT DE LA METEOROLOGI. Cum va fi vremea, în următoarele două săptămâni, la Constanța

2277
ANUNȚ IMPORTANT DE LA METEOROLOGI. Cum va fi vremea, în următoarele două săptămâni, la Constanța - primavara-1495455433.jpg

Articole de la același autor

Primăvara capricioasă nu ne dă pace și ne aduce când nori, când ploi și frig. Meteorologii nu au vești bune nici pentru perioada următoare, când se anunță în continuare instabilitate atmosferică și temperaturi destul de scăzute.


Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru următoarele două săptămâni, în întreaga țară. În Dobrogea, până pe 28 mai, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice pentru această regiune, când se va mai încălzi ușor și vor fi în jur de 20 de grade pe timpul zilei și 10 – 12 grade noaptea.


Din data de 29 mai, vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară și treptată de la valori diurne de 21 – 22 de grade, până la valori de 23 – 25 de grade în special în perioada 1 – 3 iunie. Vor crește treptat și mediile temperaturilor minime, de la 12 – 13 grade, până spre 14 – 16 grade în week-endul de Rusalii.


Săptămâna aceasta vor mai fi ploi, apoi în special în perioada 25 – 29 mai, pentru ca ulterior, doar trecător și pe arii restrânse în timpul după-amiezelor să fie condiții pentru ploi de scurtă durată.


La Constanța, marți, miercuri și joi va fi preponderent senin și vor fi între 12 și 18, 19 grade. Vineri, însă, se vor aduna nori și va ploua atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Aversele vor continua și sâmbătă, duminică, dar și până spre mijlocul săptămânii viitorare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0962 secunde