€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

ANUNȚ IMPORTANT DE LA METEOROLOGI! Ciclonul Olaf nu mai ajunge în România, locul său va fi luat de Ciclonul Peter

Ştire online publicată Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Vremea va fi închisă în acest sfârșit de săptămână, cu maxime cuprinse între 4 și 13 grade Celsius, iar Ciclonul „Olaf” care ar fi trebuit să ajungă în România în cursul zilei de sâmbătă s-a stins și un alt Ciclon, denumit „Peter”, îl va înlocui, potrivit meteorologilor ANM, scrie romaniatv.net

„Vremea va fi, în general, închisă în toată țara. Maximele vor fi cuprinse între 4 si 13 grade. Cel mai frig va fi in Moldova, unde vom avea 4, 5 grade. În București vom avea 6,7 grade, cerul va fi noros și temporar o să fie ploaie. Ploi vor fi și în restul țării, ceva mai multe în partea din sud-vest și sud, dar sunt ploi slabe. Numai în partea înaltă de munte avem și lapoviță și ninsori. Pe crestele Carpaților Meridionali, de exemplu, sau în nordul Orientalilor - la înălțimi mari, peste 1.800 de metri”, a declarat meteorologul de serviciu Dinu Mărășoiu, din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), citat de realitatea.net

Conform sursei citate, vremea este normală pentru luna noiembrie. Referitor la Ciclonul „Olaf”, care fi trebuit să ajungă în România în cursul zilei de sâmbătă, din zona scandinavă, acesta s-a stins și va fi înlocuit cu Ciclonul „Peter”.

„Ciclonul Olaf a evoluat în nordul extrem al Europei, unde s-a și stins, a murit acolo. A fost un ciclon care s-a dezvoltat în Atlanticul de Nord. Totuși, prin zonele pe unde a trecut s-a format un alt ciclon, care este în Polonia și ale cărui extremități se vor extinde și în Europa Centrală și vor ajunge și în țara noastră cu precipitații în noapte de sambătă, la munte, sub formă de lapoviță și ninsoare iar în parte de nord, în zonele deluroase, pot apărea și acolo câteva ninsorile”, a precizat, pentru Mediafax, director executiv la Administrația Națională de Meteorologie, Florinela Georgescu.

În spatele acestui front intră, de săptămâna viitoare, un alt front atmosferic, mai rece, cu temperaturi negative pe parcursul câtorva nopți, menționează sursa citată.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8629 secunde