ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! RADET OPREȘTE CĂLDURA ÎN CASELE CONSTĂNȚENILOR

2336
2
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! RADET OPREȘTE CĂLDURA ÎN CASELE CONSTĂNȚENILOR - cererilepentruajutoruldeincalzir-1524120876.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere creșterea temperaturilor exterioare pe timpul nopții cât și în zilele următoare se întrunesc condițiile prevăzute în Contractul de Furnizare a Energiei Termice de încetare a furnizării căldurii. 


Încetarea furnizării căldurii în municipiul Constanța se va face luni, 23 aprilie 2018, iar până la acea dată RADET Constanța va opri furnizarea căldurii pe timpul zilei și va asigura necesarul de căldură pentru confortul termic in locuințe pe timpul nopții. Menționăm că toți consumatorii au montate contoare de energie termică la branșament, iar acest lucru le permite sa închidă căldura in imobile atunci cand aceștia doresc, iar facturarea se face corespunzator consumului de energie termică măsurat de gigacalorimetru.


Comentează știrea

Alex
19 aprilie 2018
Contor

Cine anume are montat un contor la branșament? Eu am căutat săptămâni un apartament de închiriat care are așa ceva însă nu am găsit niciunul.

ct
19 aprilie 2018
totusi...

poate ne spune primarul fagadau, de ce nu se monteaza centrale pe gaz in punctele termice, astfel incat sa platim un pret decent ??? ne am saturat de radet !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4337 secunde