Anna Lesko este așteptată la Zilele Municipiului Medgidia

582
Anna Lesko este așteptată la Zilele Municipiului Medgidia - annalesko893569l-1346407039.jpg
În cadrul evenimentelor prilejuite de Zilele Municipiului Medgidia, duminică va avea loc evocarea atestării documentare a Medgidiei, urmată de un recital al fanfarei "Dan Spătaru", în Piațeta Decebal.

De la ora 12.15 filiala Medgidia a UDTTMR organizează simpozionul "Medgidia noastră" în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu". De la ora 17.00, la Casa Armatei se vor desfășura piesele de teatru "Lecția", în interpretarea trupei de teatru a Cercului Militar Iași și "Visul sau Damen vals" al trupelor "Thetis" și "Ușa" din Medgidia, urmate, la ora 19.00 de festivitatea de premiere și închiderea Festivalului Național de Teatru "Tanța și Costel", ediția I.

În Piațeta Decebal, de la ora 19.00 va avea loc spectacolul Facultății de Arte a Universității Ovidius: piesa "Vintage", regizor Gavril Borodan, proiect muzical Dumitru Lupu.

Momentul culminant al serii îl reprezintă show-ul profesionist, ce va începe de la ora 20.30, susținut de următorii artiști: Ionuț Galani și ansamblul "Asteria", Anna Lesko, Alexandra Ungureanu&Crush, Like Chocolate. Cea de-a XII-a ediție a zilelor Medgidiei se va încheia cu un foc de artificii, programat la ora 23.30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6456 secunde