ANM. Vreme frumoasă și caldă, în week-end, la Constanța. Când se răcește

26939
ANM. Vreme frumoasă și caldă, în week-end, la Constanța. Când se răcește - temperaturidevarapelitoralmercur-1412951121.jpg

Articole de la același autor

În week-end, vremea este predominant frumoasă, mai caldă decât în mod obișnuit în a doua decadă a lunii octombrie, cu deosebire în vestul, nord-vestul și centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea în sud, în est și în centru pe arii restrânse va fi ceață sau nebulozitate joasă.


Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori local în regiunile intracarpatice; minimele termice se vor încadra între 5 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până la 1 - 2 grade. 


La Constanța, cerul va fi parțial înnorat, cu o maximă termică de 19 grade Celsius. Vântul va sufla slab, dinspre nord-est. Noaptea, se va însenina, dar va fi răcoare, termometrele indicând minimum 7 grade. 


Duminică, va fi mai mult senin, cu valori termice cuprinse între 6 și 19 grade. De luni, vom avea chiar și 20 de grade și până spre sfârșitul săptămânii se vor atinge 22 de grade. Pentru duminica viitoare însă se anunță o răcire semnificativă și ploi în averse. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0391 secunde