ANM: Se strică vremea! Iată ce ne așteaptă în următoarele ore

1083
1
ANM: Se strică vremea! Iată ce ne așteaptă în următoarele ore - iarna313560210211358589196-1419150715.jpg

Articole recomandate

Meteorologii au emis o informare de vreme rea, vizând intensificări ale vântului, ninsoare și polei, valabilă în majoritatea regiunilor țării până mâine dimineață.


Astfel, în aproape toată țara vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări temporare cu viteze de până la 50...60 km/h. Vor fi condiții de polei. La munte vântul va depăși la rafală 70...80 km/h, va ninge viscolit, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de peste 20...25 cm.


De asemenea, vântul se va intensifica în cursul zilei de azi și în sudul și în estul țării, unde vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei.


În zona montană vântul va continua să prezinte intensificări până în data de 24 decembrie și temporar va spulbera sau va viscoli ninsoarea.


Comentează știrea

vaporeanu
21 decembrie 2014
joburi

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Social : Constanța, sub COD GALBEN
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM: Cod galben de polei în opt județe
Pagina a fost generata in 1.8142 secunde