ANM: PROGNOZA METEO pentru săptămâna viitoare

501
ANM: PROGNOZA METEO pentru săptămâna viitoare - jmhhc2g9nzg5nmfizwm4nty0nja3zgjm-1566718252.jpg

Articole recomandate

ANM anunță că nu vor fi mari schimbări în evoluția vremii săptămâna viitoare. 


 Și ziua de duminică va fi una caniculară cu maxime de 34-36 de grade Celsius în vest și sud. Cerul va fi variabil în vestul țării și senin în rest. Spre seară instabilitatea atmosferică va cuprinde zonele montane dar și vestul și sud-vestul țării unde va ploua torențial, vântul va sufla cu putere și sunt prognozate și descărcări electrice. Noaptea de duminică spre luni va fi una caldă cu minime între 12 și 20 de grade Celsius.

În Capitală următoarele două zile vor fi caniculare, cu disconfort termic ridicat și maxime de până la 34 de grade la umbră. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Nopțile vor fi și ele calde, cu minime între 18 și 21 de grade Celsius. Prima zi a săptămânii viitoare aduce tot vreme călduroasă, 33 de grade în termometre și cer mai mult senin.


La malul mării vremea va fi frumoasă și călduroasă în acest week-end. Maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius, iar apa mării va avea în jur de 25 de grade. Nopțile vor fi tropicale, cu minime de 23 de grade Celsius și vânt moderat.

Nici săptămâna viitoare nu va aduce vreme mai răcoroasă. În Câmpia de Vest și cea Română canicula va persista și luni iar disconfortul termic va fi ridicat. În a doua parte a zilei la munte și în vestul țării se pot înregistra averse și descărcări electrice. Maximele vor atinge din nou 35 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5698 secunde