ANM. Ploi abundente și vânt puternic, la Constanța

255
2
ANM. Ploi abundente și vânt puternic, la Constanța - umbrelavremeploaie-1422001210.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o informare meteo de ploi abundente, în zilele următoare.
Începând din această seară, de la ora 18,00, și până duminică, la ora 10,00, aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, iar, la munte, treptat, vor predomina ninsorile. În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala și în cea mai mare parte a Moldovei, local în Transilvania și pe spații restrânse în rest.
În Banat și Oltenia, cantitățile de precipitații vor fi mai abundente și vor depăși local 15 - 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, în zona deluroasă și montană aferentă, 30 – 40 de litri pe metru pătrat.
În Carpații Meridionali și în Munții Banatului se va depune strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu viteze ce vor depăși la rafală 70 – 80 de km pe oră viscolind și spulberând zăpada.
Temporar, intensificări ale vântului se vor semnala local în regiunile sudice și pe arii restrânse în centru, cu viteze de 45 – 55 de km pe oră și, izolat, peste 55 – 65 de km pe oră.


Comentează știrea

florin
23 ianuarie 2015
FOARTE SERIOS

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul " Info" la adresa de email: [email protected]

Trahanache
23 ianuarie 2015
Cata prostie !

Mai,fata,nu e prima data cand ti se spune ca titlul articolului nu are nicio legatura cu textul ! Cine naiba te tine acolo,ca impusti nori,de bolovanca ce esti(ca sa nu zic altfel)?! Spui,in titlu,ca vor fi ploi la Constanta si,cand incepem sa citim,este vorba despre alte zone ale tarii. Nepoata cui mai esti si tu,ca esti....umplutura ?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
Stire din Social : ANM avertizează: CONSTANȚA, SUB COD GALBEN
Pagina a fost generata in 0.6229 secunde