ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța

143
ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1487698995.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea se va încălzi, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 15 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între 8 și 18 grade, și minime între -1 și 7 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, nordice și centrale, unde local va ploua. La munte, la altitudini de peste 1600 m, mai ales ziua, vor mai fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare, îndeosebi ziua, în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona de munte, unde pe creste, la rafală se vor depăși 80 km/h.

La Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla moderat, dinspre vest, cu unele rafale ocazionale de vânt ce vor depăși 65 de km pe oră. Maxima termică va atinge 11 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna câțiva nori și termometrele vor indica minimum 4 grade.

Poimâine, va fi și mai cald, însă va fi parțial înnorat și vântul va sufla cu putere. Valorile termice vor fi cuprinse între 7 și 15 grade. Vineri se vor mai adăuga câteva grade în termometre și vor fi între 7 și 17 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0808 secunde