ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța

202
ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1478101170.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă și se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar minimele între -5 și 8 grade, cele mai scăzute fiind în depresiuni. În jumătatea sudică a țării cerul va fi mai mult noros, ziua și în prima parte a nopții, când pe arii relativ extinse va ploua slab. Spre dimineață, cerul va deveni variabil spre parțial noros. În zona de munte, local, se vor semnala precipitații mixte. În regiunile nordice, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar temporar și la cote mai reduse și în celelalte zone. Noaptea, în vest, centru și nord, treptat se va forma brumă, iar pe suprafețe mici va fi ceață.

Mâine, la Constanța, cerul va fi mai mult înnorat și vântul va sufla slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge 14 grade Celsius. Este posibil să plouă slab, în cursul după-amiezii. Peste noapte, vor fi perioade de ploaie ușoară și termometrele vor indica minimum 6 grade.

Poimâine, se va mai răci, până pe la 10 grade, dar va fi mai mult senin. Sâmbătă va fi din nou înnorat, dar cald, cu valori termice cuprinse între 9 și 14 grade, iar duminică va fi parțial înnorat și vor fi între 11 și 17 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2249 secunde