ANM. Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

264
2
ANM. Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - llo-1444411715.jpg

Articole de la același autor

Vremea va fi mai mult închisă, iar valorile termice se vor menține mai scăzute decât cele normale climatologic pentru această perioadă din an. Începând din a doua parte a zilei de sâmbătă, ploile se vor intensifica și se vor extinde în jumătatea sudică a țării.

În banat, Oltenia, nordul Munteniei, se vor cumula cantități de apă de 20 – 25 de litri pe mewtru pătrat și, izolat, în Munții Banatului și în Carpații Meridionali, peste 40 – 50 de litri pe metru pătrat. În restul teritoriului, ploile, în general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii mai restrânse, îndeosebi spre sfârșitul intervalului. La munte, la peste 1.800 de metri, în cursul nopții, precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica în special în sud-vestul și sudul teritoriului, cu viteze la rafală de 50 – 55 de km pe oră, iar în sudul Banatului și pe creste, va depăși, temporar, 70 de km pe oră. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 18 grade, izolat, în regiunile intracarpatice, iar cele minime, se vor situa, în general, între 3 și 13 grade.

La Constanța, sâmbătă, va ploua atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Vântul va sufla moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 15 grade Celsius. Peste noapte, aversele se vor intensifica și termometrele vor indica minimum 12 grade.

Duminică vor fi ploi dense, dar și vânt puternic, dinspre est. Va fi însă mai cald, cu valori ce vor fi cuprinse între 13 și 17 grade.

Aversele vor continua și luni și marți, iar temperaturile vor scădea simțitor, astfel încât marți noaptea vom avea doar 3 grade și ziua vor fi doar 10 grade.

Comentează știrea

Billybum
20 iunie 2017
oxum4igz

wh0cd1215410 atenolol adalat order ampicillin sildenafil methotrexate price retin a .1%

Billybum
7 august 2017
cgdqsjos

wh0cd213033 buy elocon allopurinol avodart generic equivalent crestor 5mg

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3328 secunde