ANM/ Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

242
ANM/ Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni - vreme-1353325385.jpg
Meteorologii anunță vreme rece, închisă și ploi, în următoarele două săptămâni, în Dobrogea. La munte vor fi slabe șanse de ninsori și, mai degrabă, va ploua. Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produse în intervalul 19 noiembrie - 2 decembrie. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

În Dobrogea, vremea se va răci ușor, așa că temperaturile maxime vor scădea de la 12 grade în prima zi, până spre 8 grade pe 22 noiembrie. Apoi, variațiile termice de la o zi la alta vor fi minore, nu se va coborî sub 8 grade, iar în cele mai calde zile se vor atinge 10 grade. Temperaturile minime se vor menține pozitive pe parcursul celor două săptămâni, cu o medie de 2 - 4 grade, mai ridicate până la 5 - 6 grade în primele două nopți.

Între 19 și 25 noiembrie, zilnic vor fi posibile ploi slabe sau burnițe. Între 26 noiembrie și 2 decembrie, va crește probabilitatea de apariție ploilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4257 secunde