Mai multe ştiri online:

ANM: Cum va fi vremea în luna aprilie. Se anunță temperaturi scăzute și ploi

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Meteorologii anunță că luna aprilie va debuta cu o săptămână cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei și cu un deficit de precipitații. Ulterior, temperaturile vor crește și se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitații va continua. În cea de-a treia săptămână a lunii sunt prognozate mai multe ploi, în unele zone ajungându-se mai un mic excedent.Săptămâna 01 – 08.04.2019


Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

”Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul teritoriului”, transmit meteorologii ANM.

Săptămâna 08 – 15.04.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

În plus, cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 15 - 22.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval.

”Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile sudice, dar și a unui ușor deficit în nord-vestul teritoriului”, au mai transmis meteorologii.

Săptămâna 22 - 29.04.2019

Temperaturile se vor încadra în normalul perioadei, dar cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7556 secunde