ANM. Cât de grea va fi această iarnă, la Constanța. Iată ce ne așteaptă în următoarele trei luni

1287
2
ANM. Cât de grea va fi această iarnă, la Constanța. Iată ce ne așteaptă în următoarele trei luni - cod1390733479-1417010189.jpg

Articole de la același autor

Ne așteaptă o iarnă cu vreme blândă și ninsori puține. Cel puțin așa se arată în prognoza realizată de Administrația Națională de Meteorologie, până în luna februarie a anului viitor.


Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.


Astfel, în luna decembrie, temperaturile medii lunare vor fi, în general, apropiate de mediile multianuale în aproape toata țara, iar local în sud-estul și sudul țării vor fi posibile valori termice mai ridicate decât cele normale. Cantitățile lunare de precipitații vor fi normale în cea mai mare parte a regiunilor, local în centrul țării fiind posibile valori peste mediile climatologice, iar în sud, sub norme. În Dobrogea, temperaturile medii sunt între 0 și 3 grade.


În ianuarie, temperatura medie lunară a aerului va avea valori peste mediile climatologice local în sudul, sud-estul și vestul țării, iar în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de normal. Precipitațiile lunare vor fi apropiate de mediile multianuale în estul, sud-estul și sudul țării, iar în restul regiunilor acestea vor prezenta o tendință de excedent. Valorile termice pentru această lună, în Dobrogea, sunt cuprinse între -1 și 2 grade.


În februarie, temperatura medie lunară a aerului va înregistra valori sub mediile climatologice în zonele nordice și centrale, local în sud-estul țării valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile, iar în restul regiunilor, normale. Cantitățile lunare de precipitații se vor situa în general în limite normale în zonele estice, sud-estice și sudice, iar în restul regiunilor, acestea vor prezenta o tendință spre excedent. Pentru Dobrogea, valorile termice normale, în această lună, se încadrează între 0 și 2 grade.



Comentează știrea

Dan
26 noiembrie 2014
oferta

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Munca la domiciliu
27 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Social : ANM. Cum va fi vremea azi, la Constanța
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Dieta de toamna-iarnă
Pagina a fost generata in 1.0892 secunde