ANM. Când vine primăvara la Constanța. Iată ce spun meteorologii

236
ANM. Când vine primăvara la Constanța. Iată ce spun meteorologii - vremea1366908946-1392033996.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 10 – 23 februarie, pentru toate regiunile din țară: Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și la munte.


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


În Dobrogea, în prima săptămână a intervalului vremea va fi caldă, cu maxime termice ce se vor situa în medie între 8 și 12 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 12 și 16 februarie. Începând din 17 februarie temperaturile diurne vor caracteriza un regim termic mai apropiat de cel normal, cu medii ale valorilor maxime în jur de 8 grade Celsius. Minimele termice vor fi preponderent pozitive de-a lungul întregului interval și vor oscila în medie între 0 și 5 grade. Vor fi ploi slabe sau burnițe în zilele de 13 și 14 februarie și în perioada 17 - 20 februarie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : Virozele digestive de primăvară
Sâmbătă, 06 Martie 2010
Stire din Sănătate : Alergie la… primăvară
Pagina a fost generata in 1.0374 secunde