Aniversare cora la malul mării

379

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați, zilele acestea, la cora pentru a se bucura de numeroase promoții, prilejuite de aniversarea cora. Dacă e iulie, e sărbătoare la cora Constanța. Hipermarketurile cora City Park și cora Brătianu aniversează șase ani, respectiv patru ani de prezență în orașul de la malul mării.


"Cu fiecare an care trece, credem că suntem tot mai buni pentru că învățăm din experiența relaționării cu publicul constănțean. Încercăm să înțelegem mai bine ce îi place, ce îl nemulțumește și ce dorește să facem mai bine. Suntem foarte fericiți să avem la Constanța o prezență întărită, prin existența celor două hipermarketuri cora, dar și a platformei online, cora.ro. Echipele noastre funcționează bine și sunt orientate către nevoile consumatorilor pentru că ne dorim să avem soluții de calitate pentru toți", declară Thierry Destailleur, director general cora România.


Constănțenii pot opta pentru shoppingul tradițional sau pentru serviciul cora.ro. Cei care nu au timp să treacă pe la magazin pot opta pentru comanda online, pe site-ul www.cora.ro, cu livrare la domiciliu. Pentru doar 15 lei produsele sunt livrate direct la adresa cerută în Constanța și localitățile Cumpăna, Lumina, Mamaia, Murfatlar, Năvodari, Mamaia-Sat, Ovidiu, Valu lui Traian, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol. Și puteți alege din peste 30.000 de produse din toate categoriile, de la alimentar și băuturi la igienă sau casă și grădină, îngrijirea copilului, modă și animale de companie. 


Și pentru a sărbători cum se cuvine, cora City Park și cora Brătianu își așteaptă clienții în aceste zile aniversare cu evenimente pentru toată familia, de la teatru de păpuși la ateliere pentru cei mici sau spectacole de dans. Și, bineînțeles, nu va lipsi HiperTortul Aniversar! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1619 secunde