Mai multe ştiri online:

Angajatorii nu se înghesuie să participe la Bursa Locurilor de Muncă

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Constanța se pregătește de zor pentru Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, care va avea loc în data de 19 octombrie, la campusul Universității „Ovidius”, de la ora 9.30.

Potrivit directorului instituției, Gheorghe Bușu, scopul acestei acțiuni constă în intermedierea unui dialog între agenții economici interesați și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Până acum, a precizat acesta, au fost contactați 45 de agenți economici, din care și-au anunțat participarea 18, numărul total de locuri de muncă oferite fiind 638, din care 23 locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

În continuare, patronii care doresc să participe la eveniment și să încadreze în muncă persoane din rândul șomerilor sunt așteptați să depună „Situația privind locurile de muncă vacante” la sediul AJOFM, de pe strada Lacului nr.14.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3815 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3387 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.5952 secunde