Angajații RATC luați la ochi! Prinși cu sigiliul la motorină rupt și obraznici cu călătorii

347
3
Angajații RATC luați la ochi! Prinși cu sigiliul la motorină rupt și obraznici cu călătorii - ratc-1498573590.jpg

Articole de la același autor

Conducerea RATC a constituit o comisie de disciplină care analizează cazul șoferului surprins de jandarmi ai Grupării Mobile Constanța în timp ce sustrăgea motorină din autobuzul R.A.T.C.

"Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța condamnă ferm orice act de acest gen și va aviza chiar si cele mai severe decizii ale comisiei", precizează directorul general al RATC Constanța, Bogdan Nicolae Niță.

Potrivit acestuia, de la începutul anului au fost aplicate mai multe sancțiuni disciplinare cu reducerea salariului tarifar sau desfacerea contractului de muncă. Astfel, cinci șoferi au fost sancționați pentru că au depășit cantitatea de combustibil alocată, șapte conducători auto au fost prinși cu persoane străine în cabină, un mecanic și un conducător auto au fost sancționați pentru lipsă nemotivată de la serviciu, trei conductori auto pentru că aluat bani de la călători fără a elibera bilete de călătorie și pentru că au avut o atitudine ireverențioasă față de călători, alți patru șoferi au fost depistați că lipsea sigiliul de la rezervor, iar doi mecanici au fost prinși băuți în incinta bazei R.A.T.C..

"Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța desfășoară permanent acțiuni de prevenire prin verificare lunară și decadală, privind consumul de combustibil pe fiecare autovehicul", a completat șeful RATC.

Comentează știrea

Cineva
27 iunie 2017
Ratc e plin de asa ceva

E vreunul care nu fura motorina si nu ia leul de la cetateni?sa fim seriosi..tb sa traiasca si ei. si cum in Romania daca nu furi,o duci rau..ce sa faca si ei?

Alt cineva ...
27 iunie 2017
Nu sunt toti la fel !

Nu generaliza , si eu sunt sofer la RATC si nu fur motorina....si ca mine sunt multi !

Toma
28 iunie 2017
RATC

1.. ca sa faca ordine in ,,ograda,, ,RATC trebuie sa aiba permanent la dispozitie o REZERVA de personal.... a se vedea cum..... 2...Toata stima pentru ALT CINEVA,respectul meu pentru ca nu fura motorina dar...vezi punctul urmator... 3...toti soferii pe care i-am cunoscut in viata mea si-au facut case...soferii,nu profesorii,nu inginerii,nu doctorii,nu avocatii mentionez:cei cunoscuti de mine...cum a fost posibil fara sa furi,fara sa falsifici,fara sa faci curse clandestine,fara etc. etc....... 4..cum pot fi evitate cele de mai sus..??..soferii sa fie ajutati sa-si cumpere masinile si astfel sa se fure pe ei insasi.. sau poate mai sunt si alte solutii pe care cei care posteaza aici le pot propune... 5..am vorbit despre soferi si m-am referit strict la cei care practica metode de ,,devenire,,ilegale...A nu se intelege ca toti sunt,,baieti destepti,,....sunt si oameni care lupta pentru o paine in mod cinstit..

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0082 secunde