Angajații din HoReCA au protestat față de felul în care Guvernul tratează combaterea pandemiei

163

Articole recomandate

Angajații din sectorul HoReCA au protestat între orele 17:00 și 18:00, la locul de muncă față de felul în care Guvernul tratează combaterea pandemiei în domeniul Hoteluri, Restaurante și Cafenele, informează Agerpres.ro.


Aceștia au oprit lucrul timp de o oră și au ieșit în fața locului de muncă purtând pancarte pe care scria "Guvernul ORBan, CoVid legislativ", "Nu ne ajutați, nu ne ascultați, doar ne ignorați"," Vedeți că vi se răcește economia", "Suntem 40.000 de firme. Contează?" etc, încercând să atragă atenția asupra situației de criză în care se află cei 400.000 de angajați din hoteluri și restaurante în urma restricțiilor impuse de autorități.


Acțiunea de protest a fost inițiată de organizațiile patronale din industria turismului pentru a-și exprima nemulțumirea față de interdicția autorităților privind deschiderea restaurantelor.


Liderul Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România, Daniel Mischie, a apreciat miercuri dimineața că un număr de 200.000 de lucrători vor participa la proteste.


"Pe întreaga industrie HoReCa avem o estimare de 200.000 de lucrători care vor participa la acest protest, oameni care lucrează în hoteluri, agenții de turism și restaurante, care vor manifesta în fața locațiilor astăzi față de tratamentul incorect aplicat industriei HoReCa", a declarat Daniel Mischie într-o conferință de presă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0467 secunde