Angajatele de la CT BUS confecționează măști pentru șoferii autobuzelor

367

Articole de la același autor

Toți angajații companiei de transport în comun CT BUS vor primi măști de protecție. Conducerea CT BUS a găsit metoda prin care poate asigura angajaților protecție în fața coronavirusului cu măști refolosibile din bumbac, produse chiar în incinta companiei.

Două croitorese au început deja să confecționeze materialele care vor fi distribuite tuturor angajaților, în cel mai scurt timp.

"Cele câteva mii de măști pe care le-am achiziționat la începutul pandemiei s-au epuizat rapid așa că am luat decizia de a ne confecționa singuri măștile pentru că am întâmpinat dificultăți în aprovizionarea cu noi materiale de protecție. Avem un atelier de tapițerie pe care l-am reconfigurat și sper ca în perioada următoare să reușim să producem suficiente măști pentru consumul propriu", a precizat Bogdan Niță, directorul CT BUS.

Măștile sunt confecționate din bumbac, iar materialul folosit a fost spălat și dezinfectat în prealabil. O parte dintre șoferii CT Bus au primit deja măștile refolosibile iar acestea vor fi distribuite către tot personalul pe măsură ce vor fi confecționate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4728 secunde