Angajat de la RAEDPP, confirmat cu Covid-19. Activitățile cu publicul, restricționate

161
Angajat de la RAEDPP, confirmat cu Covid-19. Activitățile cu publicul, restricționate - unangajatraedpp-1595355914.jpg

Articole de la același autor

Un angajat al Direcției Piețe, Târguri și Oboare din cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Conducerea regiei a decis instituirea de măsuri suplimentare de protecție, atât pentru angajați, cât și pentru colaboratori.

Astfel, la sediul Direcției Piețe, Târguri și Oboare, din strada Răscoalei din 1907 nr. 4, au fost restricționate total activitățile cu publicul, cetățenii având la dispoziție, pentru informații, numărul de telefon 0241.520.574 și adresa de e-mail [email protected]. Cei care doresc să efectueze plăți în această perioadă o pot face prin virament bancar sau la sediul regiei din bulevardul Tomis nr. 101, unde casieria rămâne deschisă.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, a fost efectuată o acțiune de dezinfecție în spațiile în care își desfășoară activitatea cei de la Direcția Piețe, Târguri și Oboare, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

"Încă de la intrarea în starea de urgență, accesul angajaților în sediile RAEDPP Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise și igienizarea mâinilor, iar activitatea de audiențe este suplinită de primirea cererilor și sesizărilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiteri poștale. Totodată, în piețe se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrări, precum și purtarea măștii și păstrarea distanței sociale recomandate de 1,5 metri", precizează directorul RAEDPP, Florin Gheorghe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3635 secunde