€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Angajat bătut de șef! Va sta o lună în spital, din cauza loviturilor dure

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Alina RADU
Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța, prin vocea unei femei, că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost bătută.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar s-au deplasat la locul indicat de apelanta de la celălalt capăt al telefonului și, într-adevăr, au depistat un bărbat de 37 de ani, bătut măr.

Oamenii legii au constatat că victima este un angajat al unei ferme din localitatea Potârnichea, județul Constanța, care, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, proprietarul fermei.

Victima a fost transportată la spital, având numeroase leziuni, despre care, ulterior, s-a stabilit că necesită între 25 și 30 de zile de îngrijiri medicale.

Deoarece loviturile au pus în primejdie viața victimei, dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Agresorul a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore, după care a fost prezentat Tribunalului Constanța, care a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul Poliției Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6872 secunde