ANGAJĂRI. Se caută înalți funcționari publici pentru ministere

445
ANGAJĂRI. Se caută înalți funcționari publici pentru ministere - angajari12323788600-1351760534.jpg

Mai multe ministere vor organiza în luna noiembrie concursuri de angajare pentru posturi de secretari generali sau secretari generali adjuncți, informează realitatea.net.


Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează în luna noiembrie mai multe concursuri de recrutare pentru funcții de înalți funcționari publici în Mininisterele Transporturilor, Mediului sau Dezvoltării Regionale și Turismului, potrivit Publicjob.ro.
Pentru posturl de secretar general în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, se cer studii universitare de licență, cel puțin 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, precum și absolvirea unor programe de formare corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici. Concursul va avea loc pe 28 noiembrie.


La Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, postul de secretar general presupune studii universitare de licență, minim 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice și absolvirea unor programe de formare corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici. Condiție alternativă: a exercitat un mandat complet de parlamentar.


Ministerul Mediului și Pădurilor recrutează atât secretar general, cât și secretari generali adjuncți, eligibili pentru aceste concursuri fiind și cei care au exercitat un mandat complet de parlamentar. Concursul de recrutare va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie, transmite aceeași sursă.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Social : Mai puține angajări în 2012
Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Economie : Facebook face angajări
Pagina a fost generata in 0.4095 secunde