Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România

301
Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România - 646x404-1559034800.jpg

Articole recomandate

Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o vizită de trei zile în România începând cu data de 31 mai, iar printre puținii jurnaliști români selectați să-l însoțească pe Sfântul Părinte în avionul papal spre țara noastră, dar și înapoi către Roma, se află și Andreea Esca.

Știrile PRO TV vor transmite cele mai importante momente ale vizitei în România a Sanctității Sale Papa Francisc, de la întâlnirile acestuia cu autoritățile statului, până la slujba pe care o va oficia la Catedrala Sfântul Iosif.

"Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector", a spus Andreea Esca despre întâlnirea cu Papa Francisc.


sursa: alistmagazine.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0685 secunde