Anchetă la Centrul de Plasament "Delfinul"! "Spargeți grupurile de copii-problemă"

2091
13

Articole de la același autor

În urma articolului publicat în ediția de ieri a ziarului "Cuget Liber" - "Fabrica de infractori finanțată din bani publici. Abuzuri și violențe, în Centrul de Plasament «Delfinul»", președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, s-a autosesizat și a efectuat un control inopinat la centru. 


"Am dorit să văd cu ochii mei ce se petrece acolo. Am mers fără să anunț și când eram acolo i-am sunat pe directorul DGASPC și pe primarul din Agigea. Ulterior, am avut o discuție cu conducerea centrului, conducerea DGASPC și a autorităților locale. În zilele următoare, mă voi întâlni cu conducerea școlii și cu cadrele didactice, astfel încât să ascult toate variantele și să înțeleg problemele. Ulterior, vom vedea ce măsuri se impun. Deocamdată, le-am cerut celor din centru să găsească o soluție să spargă grupurile de copii care creează mereu probleme, ca să nu se mai antreneze la răutăți", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu. 


Acesta a dispus conducerii DGASPC efectuarea unei anchete administrative în cadrul centrului. 
"I-am solicitat directorului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Petre Dinică, să ia de urgență măsurile care se impun astfel încât centrul de plasament să funcționeze la standarde optime, iar copiii să se poată integra cu ușurință în societate. De asemenea, am solicitat la nivelul DGASPC efectuarea unei anchete administrative și constituirea unei comisii de disciplină care să analizeze modul în care conducerea centrului de plasament și personalul și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu sau dacă le-au îndeplinit defectuos", a mai spus Marius Horia Țuțuianu. 


13 dosare penale într-un singur an
Deși reprezentanții DGASPC consideră că "lucrurile sunt prezentate nu tocmai în conformitate cu realitatea" și că sunt exagerări, dincolo de subiectivismul de care poate ar putea fi acuzați unii dintre cei care ne-au povestit "aventurile" unor copii din centrul "Delfinul", raportul Poliției vorbește de la sine. 


Reamintim că, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, numai în ultimul an calen-daristic, "la nivelul Postului de Poliție Agigea au fost înregistrate 13 dosare penale în care au fost implicați copii instituționalizați în cadrul Centrului de Plasament «Delfinul», dintre care șapte dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, patru dosare penale sub aspectul infracțiunii de lovire, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol". 


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gogu
8 martie 2017
Praf în ochi.

Cum să rezolve problema Președintele Consiliului Județean când Petre Dinică este pus politic de către PSD? Hai să fim serioși.

memet si dorel
8 martie 2017
multimiri

Mami Ana grecu ne-a facut oameni!!!!????

MARIUS
8 martie 2017
Petre D.

Are numai contracte cu firme de casa.Sa l verifice autoritățile.

Parerea lui Terente
8 martie 2017
Spargeti grupurile de copii

Domnule Horia Marius Tutuianu,si eu ma gandeam la fel.Spargeti-le nasul,scoateti-le dindii din gura,tineti-i numai in pumni.Daca este cazul renuntati la copii institutionalizati,dati-i pe toti afara.Sa plece dracu pe strazi.Ce,astia sunt caini ? Numai de caini aveti grija voi.Sa nu angajati personal calificat.Important este sa ramana directorul numit politic si rudele lui ca sa manance si gura Besedeului ceva.

Ion
8 martie 2017
Pentru Marius

Care s firmele???

petrechiuta
8 martie 2017
mi-e dor de mami ana

Mami Ana Te iubim!!!!

nely
8 martie 2017
petre e cel mai tare

Lasati-l in pace PE petre, e cel Mai rare. Petre Te iubim!!!

gelu
8 martie 2017
orfelinat

copii nu sunt indrumati eficient, la orfelinat mananca cine poate!

Ismail via brussel
8 martie 2017
Articolul care a distrus imaginația Casa de copii Agigea 1978 .

A spatele acestui articol a pus pe jar conducerea centrul de plasament delfinul ! , dacă răscolim din ani următori și an prezent an centrele de plasament din an treabă tara România sunt cazuri mult mai marii ,tentative de omor din inculpa ,criminali psihopați ,și pedofili de-a bolici .An cazul centrul de plasament Delfinul Agigea sunt săvârșite fapte minore penale din dosarele arătate de către i p j ct .Cine va are un interes de a destramă și a schimba conducerea, ,sau sa se desființeze centrul de plasament Delfinul ! Pe plan de finanțare imobiliare ,bussines sau la an locuirea d-nei directoarei Ana Grecu ! Din punctul meu de vedere ca expert lider interesul este distrugerea centrului , delfinul și asta este direct planul primăriei Agigea și a prefectura Constanței interese personale bagameas an sistemul corup și pus la zid guvernul României .

Ismail via brussel
8 martie 2017
Respect și regret !.

Centrul de plasament delfinul AGigea are o istorie fără sfârșit pe teritoriu Constanței din toate centrele de plasament din județul Constanța .După 1989 la căderea comunismului prima vizita o ficiala a fost de o organizație v z w houlp een casa de copii școlari Agigea Belgia prima organizație familia Canards,a doua a fost west chindren naar Agigea familia Best Marsel ,a treia euro chindren van AGigea familia Smeets Wily .Au adus zâmbet pe buze copiilor orfani care uni sunt adoptați , și la ora actuala locuiesc an Belgia 56 foștii din centrele de plasament de pe teritoriul Constanței , București ,Bacău extinderea a acestui grup de familii din Belgia să dat direcția de la CASA DE COPII SCOLARI AGIGEA .Nimeni că alte directorii ,directoare din casele de copii na fost renumita ,arătată , etc.ca doamna directoare Ana Grecu sa reziste an dificultăți la bine și la greu bănuiesc că fie care dintre noi are cate o poveste ,o amintire asupra doamnei Ana Grecu ?!.Răspunsul meu este că am angeles că e bine să pleci din casă de copii cu experiență solidaritate , dreptate , dur, și de a an unge ce-i rău ,și anplinit cu o meserie .An urma mea am lăsat și bine și rău cu un caracter puternic sa pot optime ce vrau și să pedepsesc dur pe dreptate conducerea fost din centrul de plasament Delfinul Agigea elev Ismail Erdin .

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9438 secunde