Anca Pavel-Nedea, numită președinte al Autorității Naționale pentru Turism

463
Anca Pavel-Nedea, numită președinte al Autorității Naționale pentru Turism - ancanedea-1444238314.jpg

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a numit-o pe Anca Pavel-Nedea, fost manager al hotelurilor Iaki Mamaia și Europa din Eforie Nord, în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT).

Pavel-Nedea a fost numită președinte al ANT, cu rang de secretar de stat, potrivit deciziei publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Nedea este fost manager al hotelurilor Iaki din Mamaia (al lui Gheorghe Hagi) și Europa din Eforie Nord (deținut de George Copos).

În luna mai, premierul a retras-o pe Simona-Alice Man de la conducerea ANT, dar a numit-o secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

Ulterior, vicepreședintele ANT Mirela Matichescu a exercitat atribuțiile președintelui autorității, până la numirea noului conducător al instituției.

Aurelian Marin, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), a declarat că funcția de președinte al ANT este o provocare pentru Anca Pavel-Nedea pentru că așteptările sunt mari, iar ea este un om care a lucrat mult în turism.

"Așteptările sunt mari. Ea vine din zona privată, cunoaște foarte bine turismul românesc, în ansamblu, și litoralul românesc în particular. Acest fapt este important pentru că litoralul românesc reprezintă jumătate din tot turismul care se face în România. În același timp, avem multă încredere în ea. Așteptăm să facă lucruri bune. Eu, personal, mă bucur că ocupă această funcție. Anca Pavel-Nedea a lucrat tot timpul în zona privată și a condus hotelul Iaki din Mamaia foarte mulți ani, iar apoi a lucrat în sectorul de consultanță în turism", a precizat Aurelian Marin pentru Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1702 secunde