€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Ample lucrări de înlocuire a unei conducte de ape uzate, la Năvodari

Ştire online publicată Miercuri, 04 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru remedierea unei avarii la conducta de transport ape uzate menajere, cu diametrul de 800 mm, din zona Penny Market - Năvodari, RAJA execută, pe tot parcursul lunii aprilie, lucrări de înlocuire a unui segment al instalației, pe o lungime de 90 metri.

„Pentru realizarea lucrărilor, este necesară decopertarea zonei din parcul aflat în apropierea magazinului Penny, pe tronsonul delimitat de străzile Mării și Rândunelelor. Conducta de refulare, aferentă Stației de Pompare Ape Uzate SP1, preia apele menajere de la cca. 70% din orașul Năvodari și are o vechime de aproape 60 de ani. Lucrările de reparații sunt mult îngreunate, deoarece conducta este poziționată la o adâncime de peste 5 metri. Aceasta urmează a fi înlocuită pe o lungime de 2 km prin proiectul cu finanțare europeană Programul Operațional Infrastructură Mare - POIM”, precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, abonații din zonă nu sunt afectați de oprirea apei potabile, întrucât intervenția se face pe conducta de transport ape uzate menajere. Pentru a asigura serviciul de preluare a apelor uzate pentru abonații deserviți, echipele de intervenție au montat o conductă provizorie, ce asigură by-pass-ul în zona afectată.

Pentru fluidizarea traficului, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător.

„Ne cerem scuze tuturor participanților la trafic pentru neplăcerile create, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru limitarea efectelor nedorite și finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt”, mai spun cei de la RAJA.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7957 secunde