Amendă uriașă pentru aruncarea gunoiului pe malul lacului Siutghiol

228
Amendă uriașă pentru aruncarea gunoiului pe malul lacului Siutghiol - amendauriasa2-1596696004.jpg

Articole de la același autor

Angajații unui magazin din zona Mamaia Sat au aruncat toate deșeurile provenite în urma activității pe care o desfășoară pe un teren viran de pe malul lacului Siutghiol.

Printre gunoaiele aruncate se numărau și o serie de documente ale unității de alimentație publică, fapt ce a dus rapid la identificarea făptașilor.

"Polițiștii locali l-au sancționat contravențional, conform Legii nr.211/2011, pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei. De asemenea, agenții noștri au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare. Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241/484.205 - Dispecerat sau 0799/606.142 – WhatsApp, de la Direcția Generală Poliția Locală. Ne-ar fi de mare ajutor dacă ați putea trimite fotografii sau materiale video pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea", face un apel purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6985 secunde