Alocațiile copiilor, date diferențiat? Ce vrea mai exact Ministerul Muncii

197
3
Alocațiile copiilor, date diferențiat? Ce vrea mai exact Ministerul Muncii - alocatii-1433173192.jpg
Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice lucrează la un pachet de măsuri prin care alocațiile pentru copii să se dea diferențiat, proiectul urmând a fi prezentat public în septembrie - octombrie, a declarat, azi, ministrul de resort, Rovana Plumb, pentru postul de televiziune Digi24.


"Lucrăm a un pachet de măsuri. Peste tot în Uniunea Europeană alocațiile pentru copii se dau diferențiat, fie în funcție de veniturile familiei, fie de vârsta copilului. De aceea am spus că lucrăm la un pachet de măsuri pentru susținerea familiei, pentru creșterea natalității și pentru respectarea drepturilor și interesului suprem al copilului. Pe măsură ce va fi aproape de finalizare va intra în dezbatere publică în așa fel încât sistemul de asistență socială cu prioritatea sa către copii și familii să fie unul eficient și care să țintească nevoile copilului și a familiei", a spus Rovana Plumb. Ministrul Muncii a precizat că proiectul va fi prezentat public în septembrie — octombrie 2015.


Comentează știrea

Anonim
1 iunie 2015
Hotie

Hai sa dam la tigani mai multi bani ca si asa fac copii pe banda rulanta,,,asta se numeste discriminare si cred ca avocatul poporului va lamuri si situatia asta

luk
2 iunie 2015
pt anonim

Ai perfecta dreptate!Tara ne vrea multi si prosti.

Bulibasa
2 iunie 2015
Tiganii

E bine la romania aici

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5112 secunde