Alint de Mărțișor și Ziua Femeii. City-break la shopping sau la SPA?

248
Alint de Mărțișor și Ziua Femeii. City-break la shopping sau la SPA? - fotofondcadoumartisor-1456508548.jpg

Articole de la același autor

Domnii care nu s-au hotărât încă ce să le ofere partenerelor lor de Mărțișor sau de Ziua Femeii  mai au timp să facă rezervare pentru un city-break la Paris sau un week-end într-un complex SPA din țară ori din străinătate. 


În timp ce unii bărbați se rezumă la un buchet de ghiocei și o felicitare cu un mesaj de dragoste, alții vor să-și surprindă cu adevărat iubitele și să le facă să se simtă prințese de ziua lor. Așa că, în această perioadă, agențiile de turism au pregătit oferte dintre cele mai năstrușnice pentru o astfel de ocazie.


Mini-vacanțele în străinătate sunt cele mai cerute, cu destinații de la Viena până la Oslo, Amsterdam, Porto, Milano, Paris sau chiar Istanbul. Un astfel de sejur costă de la 150 de euro până la 300 de euro de persoană, în funcție de condițiile de cazare alese. "Cea mai avantajoasă variantă pe care o propunem domnilor ce nu dispun de un buget prea generos, este o mini-vacanță de patru nopți, la Napoli, cu avion, cazare și mic dejun inclus, toate la prețul de 122 de euro de per-soană. Același tarif este și pentru trei nopți la Florența, în timp ce patru nopți la Veneția ajung la 130 de euro de persoană. Iar cei care nu doresc un loc foarte romantic, oferim city-break la Bruxelles, cu trei nopți la 97 de euro de persoană, în care sunt incluse taxele, avionul și cazarea", ne-a dezvăluit Irina S., reprezentantul unei agen-ții de turism.


Cuplurile care nu vor să meargă atât de departe pot alege și un week-end de relaxare în țară. Un complex din Mamaia oferă un pachet special de 8 Martie, care include două nopți de cazare cu mic dejun inclus, cină festivă cu program artistic live, acces la SPA, cu piscină, saună și jacuzzi, duș emoțional, cascadă cervicală, terapii SPA: tratament facial, reflexoterapie, masaje. Tot pachetul costă 929 de lei, pentru două persoane.


De asemenea, sunt numeroase oferte la sejururi wellness în stațiuni din țară, cum ar fi Băile Felix, Călimă-nești și chiar și în Poiana Brașov.


Femeile își fac singure cadouri
Doamnele care preferă să își ofere singure astfel de cadouri au început și ele căutările pentru a marca cum se cuvine ziua de 8 Martie. "În mod surprinzător, anul acesta am avut multe solicitări pentru grupuri de doamne care au ales să plece trei - patru zile în străinătate. Cele mai cerute destinații sunt Milano, pentru că este și sezon de shopping, Viena, Roma, Napoli, Paris, Londra. Pentru astfel de pachete oferim și discount-uri. Cazarea este în hoteluri de trei sau patru stele și prețurile pleacă de la 100 de euro și pot ajunge și până la 400 de euro, la Roma, de exemplu", a mai completat reprezentantul agenției de turism.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.466 secunde