Alimentele, ieftinite în avans. Lanțurile de magazine scad TVA-ul înainte de 1 iunie

212
1
Alimentele, ieftinite în avans. Lanțurile de magazine scad TVA-ul înainte de 1 iunie - alimenteleieftinite-1432748218.jpg

Articole de la același autor

Ca să demonstreze că nu vor să profite de reducerea TVA-ului la alimente, mai multe lanțuri de magazine au anunțat că vor scădea taxa în avans. Astfel, la numeroase produse, prețurile vor fi mai mici chiar înainte de 1 iunie, data la care intră în vigoare obligația de a calcula TVA de 9 la sută, față de 24 la sută, cât este în prezent.


Așa se face că unele magazine practică aceste reduceri la marca proprie, ceea ce se reflectă în micșorarea prețului de vânzare cu mai mult de 12 procente. 


"Am înghețat prețurile la alimente în luna mai pentru a oferi un reper clar românilor în ceea ce privește prețul cu TVA de 24 la sută și cel cu TVA de 9 la sută. Acum, susținem în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse. Facem acest lucru deoarece credem cu tărie în faptul ca reducerea TVA-ului la alimente și băuturi nonalcoolice va aduce beneficii atât pentru clienți, cât și pentru retaileri și furnizori", a anunțat Andreea Mihai, director de marketing în cadrul unui lanț de magazine.


Comentează știrea

Pintea
28 mai 2015
Are dreptate

Au inghetat preturile la alimente in luna mai dupa ce in prealabil ,in luna aprilie, le-au marit fara rusine.Exact ca in povestile cu Fat Frumos : in luna aprilie intr-o dimineata friguroasa au crescut preturile atat de mult incat si parintii lor de la magazine s-au minunat de asemenea miracol.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Social : Au crescut prețurile la alimente
Duminică, 19 Aprilie 2015
Stire din Economie : Propunere: TVA REDUSĂ PENTRU UTILITĂȚI
Pagina a fost generata in 0.4733 secunde