€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

ALERTĂ DE VREME REA! RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ştire online publicată Luni, 03 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin averse, ce vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă putând depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...50 l/mp, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situații de Urgență, începând de astăzi – 03 iunie 2019, ora 11.00, până mâine, – 04 iunie 2019, ora 18,00. 


În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate. 


"Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.


Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.", anunță reprezentanții RAJA. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8339 secunde