ALERTĂ DE MENINGITĂ. 18 persoane, internate la Spitalul de Boli Infecțioase

176
ALERTĂ DE MENINGITĂ. 18 persoane, internate la Spitalul de Boli Infecțioase - medhallway104336624-1497773577.jpg

Articole recomandate

Un număr de 18 tineri au fost internați, la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov cu suspiciunea de meningită, iar în cazul unuia dintre ei diagnosticul a fost confirmat, în condițiile în care cu o zi în urmă erau doar 10 pacienți spitalizați. 


În total, 200 de persoane au fost consultate la același spital, după ce au intrat în contact cu băiatul de 17 ani diagnosticat cu meningită bacteriană și care a murit joi la Spitalul de Pediatrie din Brașov.


Colegii de clasă ai tânărului care a murit joi, dar și alte persoane cu care a intrat în contact au fost trimise la medic pentru consultații, iar numărul celor care s-au prezentat la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov a ajuns la 200.


De asemenea, a crescut și numărul persoanelor internate la Spitalul de Boli Infecțioase cu suspiciunea de meningită. Dacă sâmbătă erau internați zece tineri, duminică numărul lor a ajuns la 18. În cazul a doi dintre tineri, simptomele au fost mai grave, iar la unul dintre ei meningita a fost confirmată. Ceilalți pacienți internați au simptome mai ușoare, potrivit medicilor.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.398 secunde