Mai multe ştiri online:

ALERTĂ! Cinci decese din cauza virusului West Nile

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Peste 20 de noi cazuri de meningită și meningo-encefalită cu virus West Nile, transmis prin înțepătura de țânțar, au fost confirmate în ultima săptămână, cele mai multe fiind înregistrate în Capitală. De asemenea, din cauza infecției cu virusul West Nile cinci oameni au murit în ultima săptămână, numărul deceselor ajungând la 30, de la începutul lunii mai și până acum, informează news.ro.

Conform datelor furnizate Ministerului Sănătății de către Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, de la începutul lunii mai și până în prezent au fost înregistrate 237 cazuri de meningite și meningo-encefalite cauzate de infecția cu virus West Nile, fiind înregistrate 30 decese la pacienți cu co-morbidități.

În București s-au înregistrat nouă decese, patru în județul Iași, trei în județul Olt. Câte două decese au fost înregistrate în județele Constanța, Dolj și Bihor și câte un deces în judetele Alba, Brăila, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova, Suceava și Teleorman.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9794 secunde