€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

Ştire online publicată Luni, 10 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
RAJA SA încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie, pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă și - cel mai important - protejează mediul înconjurător. 


Începând din luna martie 2019, pentru toți abonații activi pe platforma online „Contul meu RAJA” a fost activat serviciul factura electronică cu transmitere automată prin e-mail. Clienții care doresc în continuare factura și pe suport hârtie trebuie să acceseze platforma și să își configureze opțiunea dorită în secțiunea Setări Cont. 


„Factura electronică este legală, are valoare fiscală și reprezintă o alternativă eficientă la emiterea facturii tipărite, fiind identică cu aceasta. Factura electronică este transmisă pe adresa de e-mail, în momentul emiterii, dar poate fi accesată cu ușurință și din contul de client RAJA, unde se poate achita rapid și fără un comision suplimentar. Tot în contul de client se poate verifica soldul de client la zi, se pot transmite on-line consumul de apă, dar și alte funcționalități utile. RAJA SA are peste 150.000 de clienți activi, de aceea, factura electronică, transmisă gratuit abonaților RAJA, se dorește a fi o opțiune ecologică, prin reducerea consumului de hârtie și protejarea mediului înconjurător”, explică reprezentanții RAJA. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.737 secunde