Al șaselea medic fals descoperit. Reacția Ministerului Sănătății

319
Al șaselea medic fals descoperit. Reacția Ministerului Sănătății - doctorbanner-1550864727.jpg
A fost descoperit al 6-lea caz de medic fals. De data aceasta este vorba despre un bărbat care pretindea că este atât psiholog cât și ortoped. Pe site-ul clinicii sale se lăuda cu atestate și diplome pentru cele două specializări, însă ambele sunt false. Informații pe care le confirmă chiar Colegiul Psihologilor din România, dar și Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor. Ministrul Sorina Pintea susține că a trimis corpul de control pentru verificări. Tot ministrul a povestit cum impostorul făcea RMN cu un tub de mici dimensiuni, în loc de bine cunoscuta masă profesională  scrie realitatea.net

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a declarat prin telefon la Realitatea TV că:

"Am trimis corpul de control să verifice, dar pot spune că certificatele prezentate de acest medic fals sunt falsuri grosolane.

Acest personaj nu există în evidența Ministerului Sănătății și nici a Colegilor Medicilor."

Întrebată cum poate să-și dea seama un pacient dacă un medic este fals sau, ministrul a răspuns:

"El trebuie să afișeze autorizațiile pe care le deține și pe acelea, cred că a uitat să le falsifice. Nu avea nimic afișat, nimic nu scotea în evidență că este o clinică autorizată. Modul în care făceau consultațiile, mi se pare că nu este normal. Un pacient poate să-și dea seama."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7434 secunde