Ajutor pentru nouă suflete greu încercate

238
Ajutor pentru nouă suflete greu încercate - ajutorpentrunouasuflete-1428591152.jpg

Articole de la același autor

Voluntarii Asociației "Salvează România acum" împreună cu câțiva liceeni de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" organizează, astăzi, o acțiune socială în comuna Pecineaga. Mai exact, aceștia vin în sprijinul unei familii cu șapte copii și vor amenaja o grădină de legume, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să cumpere legumele de la aprozar. Reprezentanții asociației sunt solidari cu familiile care trăiesc în condiții precare și organizează frecvent acțiuni sociale prin care își oferă sprijinul.

"Împreună cu aproximativ zece prieteni voluntari și 15 liceeni voluntari de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" vom sprijini familia Paulet, din comuna Pecineaga, care locuiește într-un fost grajd, în condiții dificile. Nucleul acțiunii îl constituie amenajarea grădinii de legume, dar vom întreprinde și activități educative. Îi cunoaștem bine,

i-am vizitat în repetate rânduri și ne-au făcut impresia că sunt oameni foarte gospodari", a precizat Andrei Chivu, reprezentantul Asociației "Salvează România acum".

Deși există în zona în care locuiesc cele nouă suflete pământ neexploatat, familia n-a reușit să dezvolte o mică grădină. În prag de sărbători, voluntarii le vor întinde o mână de ajutor acestor oameni și vor încerca să le readucă mici zâmbete pe chipuri.

"Marea surpriză a fost să vedem că dânșii nu au o grădină proprie, deși există mult pământ neexploatat în zonă. Având șapte copii, fiecare bănuț este investit în hrană, așa că nu și-au permis construcția unui gard pentru a-și putea dezvolta propria grădină. Nu le rămâne decât să cumpere legume de la aprozarul din sat, care vinde alimente importate din Turcia", a mai spus Andrei Chivu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3516 secunde