Mai multe ştiri online:

Ajutați-o să audă pentru prima dată! Fetița unui preot constănțean are nevoie de voi

Ştire online publicată Vineri, 21 Iulie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
O fetiță în vârstă de 3 ani are mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Micuța nu poate să audă și nici să vorbească, din cauza unei probleme la nivelul urechii externe sau mixte care împiedică transportarea sunetului. Steliana suferă de hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, iar asta o împiedică să comunice cu cei din jur, iar în lipsa unor aparate speciale, integrarea ei în societate reprezintă o misiune imposibilă. 


Practic, fetița nu poate auzi sunete mai mici de 90 de decibeli, ceea ce reprezintă echivalentul unui claxon de camion. Hipoacuzia neurosenzorială severă poate să fie recuperată cu ajutorul protezelor auditive, sau cu un implant de ureche medie. Pentru asta însă este nevoie de cel puțin 3.500 de euro, în cel mai fericit caz, cel în care micuța și-ar recupera parțial auzul, cu ajutorul unor proteze. 


Întrucât statul român decontează doar 900 de lei și în condițiile în care tatăl fetiței, preotul constănțean Ciprian Viziteu nu dispune de banii necesari pentru tratamentul Stelianei, orice ajutor poate reprezenta un pas în plus pentru o nouă șansă la viață. Cei care o pot ajuta pe Steliana Viziteu o pot face donând la numărul de cont RO84RZBR0000060010459846.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8036 secunde