Ajutați copiii cu cancer, donați cei 2% din impozit!

504
Ajutați copiii cu cancer, donați cei 2% din impozit! - ajutati1-1548980434.jpg

Articole de la același autor

Asociația "Dăruiește Aripi" face apel la constănțeni să doneze cei 2% din impozitul lor pentru o cauză nobilă: întrajutorarea copiilor bolnavi de cancer. 


"Am fost unul la început, apoi doi, apoi tot mai mulți cei care ne-am suflecat mânecile și buzunarele pentru a construi un loc potrivit pentru tratamentul copiilor bolnavi de cancer din Dobrogea: compartimentul de onco-hematologie pediatrică de la Spitalul Județean Constanța. Până la data de 15 martie, ANAF colectează declarațiile 230 prin care, dacă sunteți salariați, puteți direcționa, în mod gratuit, 2% din impozit către noi. În cazul în care nu completați formularul, statul face ce vrea el cu banii voștri, iar noi, ca să continuăm, avem nevoie de implicarea voastră. Valoarea medie a unui formular este de aproximativ 68 de lei. Alături de alți cinci prieteni, puteți susține vizitele lunare la copiii bolnavi, atunci când starea lor fizică, psihică și socială nu le permite deplasarea la spital", a declarat Alina Pătrăhău, fondatorul asociației menționate.

Cum puteți ajuta? Descărcați formularul 230, completați-l cu datele voastre și semnați-l. Depuneți formularul până la data de 15 martie, la sediul ANAF, fie personal, fie prin scrisoare recomandată. Dacă nu puteți face acest lucru, îl putem depune noi pentru tine, cu condiția să îl trimiteți până la 1 martie, la Centrul Medical "Focus" din ambulatoriul policlinicii Spitalului Județean Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Veste bună pentru administrațiile locale
Pagina a fost generata in 0.3333 secunde