AJOFM organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

303
1
AJOFM organizează Bursa locurilor  de muncă  pentru absolvenți - bursa-1507562075.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța va organiza vineri, 20 octombrie, începând cu ora 10.00, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți. Acțiunea va avea loc la Campusul Universității "Ovidius".

Până la această dată au fost contactați 22 de agenți economici, din care și-au anunțat participarea un număr de 14 agenți economici. Numărul total de locuri de muncă oferite este de 743, din care doar 12 locuri le sunt rezervate persoanelor cu studii superioare.

"Scopul acestei acțiuni este intermedierea unui dialog între agenții economici interesați și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă", a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM, Adelina Vlad.

În continuare, agenții economici care doresc să participe la eveniment și să încadreze în muncă persoane din rândul șomerilor, sunt așteptați să depună "Situația privind locurile de muncă vacante" la sediul AJOFM Constanța, din strada Lacului, nr. 14.

Comentează știrea

Sindbad
10 octombrie 2017
Ne facem că facem...

Nici 2% pt. cei cu studii superioare! Nu era mai bine să-l organizați în cartierul HC? Poate le venea vreo idee unora...Nu că ar fi fost mulți dornici de muncă. Un oraș distrus, o conducere locală ruptă de realitate.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Septembrie 2017
Stire din Social : Luna viitoare, Bursa locurilor de muncă
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Social : Oferte de muncă pentru absolvenți
Pagina a fost generata in 0.4595 secunde