Ai primit acest SMS de la "medicul de familie"? ATENȚIE, ESTE ESCROCHERIE!

820
Ai primit acest SMS de la

Articole recomandate

Un SMS buclucaș a reușit să scoată din minți mii de români, care au mărturisit că vor depune plângere împotriva expeditorului.


"Doctorul de familie vă recomandă pentru răceală, gripă și tuse ..., ... și ... fiole. Pentru comenzi, 07..." - acesta este SMS-ul pe care l-au primit, astăzi, mii de români. Indignați, cei mai mulți au declarat, pe o pagină web, că vor reclama expeditorul, pentru că a apelat la această strategie, lăsând să se înțeleagă faptul că mesajul era transmis de medicul de familie.

Reporterii SPYNEWS au descoperit că în spatele mesajului buclucaș se află o mare companie farmaceutică, reprezentanții acesteia susținând că SMS-ul era "pur informativ" și că nu s-au gândit că pot induce în eroare destinatarii. 


"Noi am apelat la o firmă, pentru promovare. Nu ne-am gândit că persoana care primește mesajul poate considera că SMS-ul vine din partea medicului de familie. Nu am luat în calcul faptul că destinatarul ar putea lua medicamentele fără prescripție medicală și că ar putea avea probleme din această cauză, agravând alte afecțiuni. Vom încerca să remediem imediat problema și ne cerem scuze dacă mesajul a fost interpretat greșit de persoanele care l-au primit", au declarat reprezentanții companiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Social : GRIPA A MAI UCIS O PERSOANĂ!
Pagina a fost generata in 0.435 secunde