Aglomerație la ghișeele de impozite și taxe locale

247
Aglomerație la ghișeele de impozite și taxe locale - aglomeratielaghiseele-1578439937.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii vor să scape cât mai repede de dările către bugetul local, așa că s-au dus la ghișeele fiscale încă din primele zile lucrătoare ale lui 2020. 


Încasările de luni, 6 ianuarie, se apropie de 1 milion de lei, dar cei mai mulți dintre contribuabili au optat să plătească direct la agențiile SPIT. 


Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, la ghișee au fost efectuate 1.617 tranzacții, însumând 621.541 de lei, în timp ce prin aplicația e-Tax au fost făcute 363 de tranzacții, cu o valoare totală de 225.886 de lei. De asemenea, foarte mulți constănțeni au optat să plătească la stațiile OMV sau în magazinele Inmedio, unde au fost înregistrate 190 de tranzacții, cu o sumă încasată de 65.081 de lei. Au fost și 64 de contribuabili care au ales varianta mai comodă și au achitat online, pe site-ul ghiseul.ro, iar alți 51 de cetățeni au plătit la oficiile poștale. 


Agențiile SPIT sunt aglomerate zilele acestea, așa că, dacă nu doriți să stați la coadă, există mai multe modalități de a achita comod orice aveți de plătit. Astfel, o puteți face pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Plata impozite, pe site-ul www.ghiseul.ro, prin serviciul Internet Banking, prin ordin de plată sau prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația e-Tax Mobile - SPIT. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Decembrie 2019
Stire din Social : Noutăți de la SPIT Constanța
Pagina a fost generata in 0.6091 secunde