Aglomerație în stațiunea Poiana Brașov, în ultimul weekend înainte de noile restricți

247
Aglomerație în stațiunea Poiana Brașov, în ultimul weekend înainte de noile restricți - ad02mmyxmjcxzdk5m2m5yjy1m2qwnjk2-1615632407.jpg

Articole recomandate

Turiștii au venit în număr în mare în stațiunea Poiana Brașov, în ultimul weekend dinainte de intrarea în vigoare a restricțiilor. Aceștia au format de la primele ore o coadă la gondola care-i duce pe pârtia de schi, potrivit Digi24.


La telegondola din Poiașa Brașov era sâmbătă dimineață o coadă imensă, iubitorii sportului de iarnă așteptând aproximativ 20 de minute ca să urce pe pârtie. Este ultimul weekend înainte de intrare în vigoare a ultimelor restricțiilor luate de guvern. Sunt prezenți și câțiva jandarmi, care le amintesc turiștilor să poarte masca de protecție și să păstreze distanța. Zăpada este în continuare bună de schiat, în masivul Postăvarul stratul de zăpadă fiind de 70 de centimetri, iar la baza pârtiei de 50 de centimetri. Salvamontișii le reamintesc turiștilor să schieze cu atenție. De la începutul sezonului eu au intervenit în peste 400 de incidente.


Guvernul a aprobat miercuri hotărârea prin care este prelungită starea de alertă pe teritoriul României. La propunerea CNSU, circulația în afara locuinței va fi interzisă după ora 22:00, iar cazarea în pensiunile și hotelurile de la munte, limitată la 70% din capacitate. Măsurile se aplică de duminică, 14 martie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9523 secunde