€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Agenția fiscală din Palazu Mare, închisă definitiv

Ştire online publicată Vineri, 07 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Agenția fiscală nr. 5 din cartierul Palazu Mare, de pe strada Dumbrăveni nr. 1, a fost închisă.

Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța recomandă contribuabililor să se adreseze celorlalte ghișee, de pe strada Badea Cârțan nr. 3, de pe strada Nicolae Grindeanu nr. 66, strada Sulmona nr. 22, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, din incinta City Park Mall, precum și de pe bulevardul Tomis nr. 112.

Agențiile respective sunt deschise luni, marți, miercuri și vineri, de la 8.30 la ora 16.30, și joi, de la ora 8.30 la ora18.30.

Pentru a alege agenția fiscală mai puțin aglomerată, puteți accesa site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea SPIT live. De asemenea, puteți folosi modalitățile de plată rapide online sau cash în alte locații. Se pot face plăți pe site-ul

www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plata impozite, integral sau în trei rate prin programul BT, pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare, prin serviciul Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania.

Prin intermediul telefonului mobil, se achită utilizând aplicația e-Tax Mobile - SPIT, dar și prin ordin de plată, beneficiar fiind Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

Cei care preferă să achite cu numerar o pot face la stațiile OMV - Petrom, prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română. De asemenea, se plătește numerar sau cu cardul, la orice agenție fiscală SPIT, integral sau în trei rate (BT, Garanti Bank). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8766 secunde