Mai multe ştiri online:

Agenția fiscală din cartierul Palazu Mare, închisă astăzi

Ştire online publicată Miercuri, 04 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Dacă aveați treabă la agenția fiscală din cartierul Palazu Mare, trebuie să știți că astăzi ghișeul este închis. Măsura a fost luată ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică, anunțate de către Enel Distribuție Dobrogea. 


„Le recomandăm cetățenilor să se adreseze celorlalte ghișee, cum ar fi la Agenția fiscală nr. 1-4, de pe strada Badea Cârțan nr. 3, la Agenția fiscală nr. 2, de pe strada Nicolae Grindeanu nr. 66, la Agenția fiscală nr. 3, de pe strada Sulmona nr. 22, la Agenția fiscală nr. 5 - City Park Mall sau la Agenția fiscală nr. 6, de pe bulevardul Tomis nr. 112. Pentru a alege agenția fiscală mai puțin aglomerată la care se vor deplasa, contribuabilii pot accesa site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea SPIT live”, precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 


Totodată, cetățenii pot efectua diverse operațiuni, fără a se mai deplasa la ghișeele instituției, accesând site-ul www.spit-ct.ro sau utilizând aplicația Etax Mobile SPIT. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7992 secunde