€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Află unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E - Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, între orele 8 și 16, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii din zona Dacia, cu spațiile comerciale situate pe bulevardul Tomis nr. 235 – 253, precum și pe străzile Ana Ipătescu, Nehoiului, Iederei și Petru Cercel, întrerupere totală.


În același interval, sunt anunțate întreruperi totale în localitatea Eforie Sud, de pe străzile Ioan Movilă, Avram Iancu, Negru Vodă (parțial) și Progresului (parțial), dar și în localitatea Vama Veche, pe străzile Tudor Vladimirescu, Falezei, Plajei, Delfinului, aleea Margaretei, strada Albatros, Hotel Electra și strada Ion Creangă, întrerupere totală.


De asemenea, între orele 8 și 18, se oprește curentul în localitatea Ovidiu, în zona peninsulară, pe străzile P17, P9, P11, P15, P10, P14, P7, P8, P12, și la blocul OV6, scările A, B, C, D, și în localitatea Moșneni, pe străzile Alexandru Lăpușneanu, Petru Șchiopu, Dimitrie Cantemir, Mihail Racoviță, Ieremia Movilă, Radu Mihai și Constantin Duca, întrerupere totală. 


Iar, între orele 9 și 17, se lucrează în localitatea Lanurile, pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Mareșal Antonescu, Prof. Hanu, Mihai Viteazu, Libertății, Viforului, Grigore Alexandrescu și Frantz Iosef.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8319 secunde