Aeromania, cel mai așteptat spectacol al anului, la Tuzla

225
Aeromania, cel mai așteptat spectacol al anului, la Tuzla - aeromania-1429024086.jpg

Articole de la același autor

Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services - Aeroport Tuzla organizează, pe data de 4 iulie, Aeromania - unul dintre cele mai complexe spectacole care include acrobație aeriană, concerte, târg de aviație, expoziții de aeronave și multe altele.

La Aeromania 2015 și-au confirmat deja prezența: Yakării Acrobați - cu trei aeronave YAK 52, Jurgis Kairys - multiplul campion mondial de acrobație aviatică, Ali Ozturk - pilotul turc care zboară biplanul Pitts S-2, numit "Purple Violet", lotul național de acrobație - cu cinci aeronave Extra 300 și Extra 300 L, aeronavele aparținând Regional Air Services, supersonice MIG 21 Lancer, parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, Blue Wings - cu șapte parașutiști ai Aeroclubului României (lansări din Airvan Ga8), John Balon - cu un balon cu aer cald, dar și alții.

Simultan, pe scena așezată în fața zonei de evoluție a aeronavelor, vor avea loc concertele lui Mihai Mărgineanu - fost elev al școlii de pilotaj Regional Air Service, dar și alte trupe de prestigiu internațional, al căror nume nu poate fi dezvăluit încă. Seara se va încheia, ca de obicei, cu surprize și mult așteptatul spectacol pirotehnic oferit de cele patru avioane jucând rolul de Air Bandits.

Standurile vor găzdui și atracții pentru piloți și viitorii piloți - indiferent de vârstă: de la Flying Toys, la produsele pentru profesioniști. Pentru copii va fi amenajat un spațiu de joacă supravegheat.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită. Sunt disponibile exclusiv bilete VIP - care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri și/sau salturi cu parașuta și Hangar Party), cu prețuri care încep de la 50 lei și ajung până la 850 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Social : RAJA oprește apa rece la Tuzla
Luni, 09 Martie 2015
Stire din Social : Tuzla rămâne fără apă rece!
Pagina a fost generata in 0.9249 secunde